Artroza

dobrý den již 3 měsíce mě bolí koleno na vnitřní straně po námaze na rtg zjištěná artroza 2 a3 stupen léčba 3 injekcemi synoialu bez efektu nyní koleno bolí na zadní straně a do schodů i ze schodů v noci na vnitřní straně je píchavá místo si prstem nahmatám bolí i vnitřní stana stehna a15 cm nad kolenem necitlivé jdu na EMG kam mě poslal neurolog koleno natáhnu .ale málo skrčím mírný otok chci se zeptat zda postoupit artroskopii nebo výměnu kloubů který mě asi bude v budoucnu čekat vzhledem k art. vodu tam nemám děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Podle subjektivních potíží a rtg nálezu, zjištění stavu kolena a jeho hybnosti se musí vyjádřit váš ortoped. Výsledky artroskopie jsou u artrozy krátkodobé a nejisté. I když jste dosud mladá je třeba zvažovat aplikací endoprotézy Zkuste ještě předtím pohybovou a fyzikální léčbu na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: