Artroza

dobrý den mám mám zjištěnou artrozu 2 a3 stupně již 3x odstaněn výpotek z kolene 30 až 40 ml výpotku jantarové barvy aplikovány kortikoidové injekce lékař tvrdí ,že se koleno uklidní artroskopii nechce provést ,že je zbytečné myslela jsem vyčistit od nerovností které potvrdil mám zkusit jiného ortopeda nebo je opravdu možné sklidnění artrozy beru lek nimesil pro bolest mám ráda pohyb a mohu cvičit na rotopedu ikdyž mám vodu v koleni děkuji za odpověd další návštěvu mám dle potřeby

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Arthroskopie je v tomto stadiu arthrosy často bez efektu . Kromě léků připadá v úvahu rehabilitační léčba, ozařování někdy pomůže aplikace krevní plasmy. Cvičit s vodou v koleni normálně můžete , pokdu bude léčba bez efektu pak ještě zbývá náhrada kloubu. Další možností je pak revmatologické vyšetření s možností nasadit jiný druh léků, pokud se revma potvrdí.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Sexem k astmatickému záchvatu?
Články: Sexem k astmatickému záchvatu?
Astma a alergickou rýmu...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
Plíce
Články: Plíce
Plíce jsou součástí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: