Artroza

dobrý den chtěla jsem se zeptat zda mohu užívat chondrosulf a podobné přípravky dlouhodobě nebo je dobré nějaká přestávka mezi nimi byl mi doporučen přípravek Osteo klas chondrosulf jsem dobrala asi před měsícem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Přípravek Oateo klas neznám. U Condrosulfu jepotřeba vždy po 3 měsíčním užívání udělat 3 měsíční přestávku.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: