Artroza 3stupně

Mam matku,které je 65 let.V levem koleni jí loni čistili chrupavku.Při chuzi má bolesti,horší je to z kopce.Koleno se jí začína vychylovat do boku.Muže táto nemoc postihnout i jiné klouby?

Odpověď odborníka:

Jistě, pokud se jedná o artrozu, což je pravděpodobné. Průběh dalších postižení ale není rychlý. Kloub bude potřebovat patrně operační řešení Podrobněji dle klinického stavu váš lékař.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: