Artróza kolena

chcem sa spýtať či artróze kolena pomôže magnetický pás DR Levina, čo stále reklamuje televízia, ak áno by som si ho aj kúpil

Odpověď odborníka:

Myslím, že magnetický pás není léčebná metoda pro rozvinutou artrozu kolenního kloubu. Nekupoval bych jej.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: