Artroza kolene

Dobrý den, artrozu v koleně prý nelze operovat po chemoterapii trávicího traktu. Nyní je chůze velmi obtížná a stále se zhoršuje i s použitím ortézy a braní léků. Můj dotaz je: mohly by být aplikované injekce kyseliny hyaluronové?Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po vyjádření onkologa je operace artrozy většinou možná. Aplikace kyseliny hyluronové v řadě přípravků přináší užitek většinou jen v nižších, spíše méně pokročilých stadiích artrozy kolena.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: