Artroza kolene

Dobrý den, jsem aktivní turista a objevily se potíže s levým kolenem, nejdříve lehce, kdy po klidovém období a šetření se bolesti odezněly, ovšem po posledních túrách mi koleno oteklo a musela jsem navštívit ortopedickou ambulanci, kde mi odebrali 28ml výpotku a mám být v klidu a za 14 dní na kontrolu. Bolí mě to z vnitřní strany zespoda jakoby nahoru pod češku. Jsem z toho zdrcena, hory jsou pro mě vše, potřebuju opravdu účinnou léčbu - že se hlásí stáří, tomu musím za každou cenu zabránit....co navrhujete, abych něco nezanedbala. předem děkuji za Váš čas

Odpověď odborníka:

Ŕádné rtg vyšetření. Vyšetření ortopedické, což jste asi měla. Jedná se patrně o zaktivisovanou artrozu kolena. Několik denní klid. Lze zvážit kromě jiného aplikaci upravené vlastní kirve do kloubu, kam se aplikuje krev, která má obohacené destičky krevní, které mohou podnitit zvýšený růst chrupavčitých elementů. Podmínkou- ne příliš pokročilá artroza. Lze domluvit s vybranými ortopedy. Metodu pojišťovna nehradí

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: