Arytmie vs katetrizační ablace

Dobrý večer, chtěl bych se vás zeptat: Trpím srdeční arytmií > tachykardie a ktomu izolované SVES a KES. Značně se mi to s horšilo a začíná to být častejší, denně xkrát...Moc vás prosím o radu, či by to nespravil operační zákrok katetrizační ablace a když ano, mám si o zákrok požádat svého kardiologa (?) Předem vám děkuji za jakoukoliv odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, katetrizační ablace by mohla mít efekt. Rozhodně se na podrobnosti (a vhodnost tohoto zákroku přesně pro vás) zeptejte svého ošetřujícího lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: