Ascorutin

Dobrý dne, p. doktorka na hematologii mi předepsala Ascorutin, beru antinkoncepci (Chloe) a chtěla jsem se zeptat jestli tento lék nesnižuje účinnost antikoncepce??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost antikoncepce by Ascorutin ovlivňovat neměl, nicméně je možnost jiné interakce. Doporučoval bych proto konzultaci přímo s Vaším ošetřujícím gynekologem, který přesně zná Váš současný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: