Ascus, hpv

Děkuji za odpověď pane doktore. Jen doplňuji k mému dotazu...,,rizikovějšími typy HPV,, jsem myslela to, že mi vyšly v testu na HPV- rizikov. typy HPV, které způsobují hlavně rakov. bujení. Prý jsou dvě skupiny. J.

Odpověď odborníka:

Nález těchto virů neznamená automaticky rakovinné bujení jen nabádá k větší opatrnosti a častějšímu sledování. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: