Ashermanův syndrom

Paní doktorko, již jsem zde pokládala dotaz na tohle téma. Po dalším ultrazvuku 26 DC a braní Duphastonu je sliznice stále jen 5 mm. Již mě objednali na hysteroskopii (při zjištění srůstu rovnou na laparoskopii). Chtěla jsem se zeptat, jaká je šance, že budu mít ještě někdy miminko. Jelikož co čtu tak s ashermanovým syndromem vyhlídky nejsou valné. Ještě jsem na měsíc dostala prásky Divena a Divigel (ale moc tomu nevěřím, že sliznice by po tomhle začala růst).Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Šance na mimi je stále, musíte přesvědčit Vaše tělo,aby reagovalo:) ne teď vážně, srůsty v děloze se dají rozrušit a je třeba zajistit dostatečnou hormonální podporu pro děložní sliznici. Všechno dobře dopadne , uvidíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: