Asi neobvyklý dotaz

Bohužel nevím kam se obrátit s dotazem.Narodilo se nám vnoučátko o 3 týdny dříve,je menší ale zdravé,dceři říkali v porodnici,že já jako babička bych k vnoučkovi neměla vůbec chodit.V srpnu 2013 jsem dostala poslední dávku chemoterapie,na ozařování jsem nechodila,prý nemohu kvůli těm chemoterapiím,tak se chci zeptat,jak to vlastně je.Děkuji za jakoukoli odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Vlasto, ať přemýšlím, jak můžu nenapadá mne žádný důvod, proč byste nemohla k vnoučátku! V tuto chvíli (skoro rok po léčbě !!!) ve vás rozhodně není ani zbyteček chemoterapie, a infekci můžete přenášet stejně jako kdokoliv jiný. Takže podle mne se jedná o nesmyslný zákaz !

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: