Asi sterdni ucho

Dobrý den chtela jsem se zeptat moje dcera ma rymu dnes jsme prisli od lekaře ORL mala byla na vyšetřeni nosni madle, po prijití domu si stežuje na bolest hlavy ale pořad si saha na ucho teplotu nema ale jde videt ze ji to boli tak nevim jestli jet na pohotovost když jsme na ušnim byly a pani doktorka se ji divala i do uši a žadny naznak zanetu tam nebyl děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření ORL s tím nemá co dělat.Sředoušní zánět u dítěte může být velice rychlý proces a může se vyvinout během pár hodin. Nepíšete jak starou máte dceru a zda vám své obtíže ohledně bolesti ucha sama sdělila. Samozřejmě, že pokud říká, že jí ouško bolí jedťe na pohotovost, kde vám minimálně předepíší ušní protizánětlivé kapky, v horším případě vám provedou paracentesu.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: