Asi uzliny

Dobry den, mam na krku kousek pod bradou na leve strane pod celisti malou kulicku je pohybliva a malinko boli (pravdepodobne tim ze si na to porad saham), uz jednou jsem to mel kdyz jsem byl nemocny zhruba pred 2 rokama, ptal jsem se obvodni lekarky jestli to jsou uzliny a rekla ze je zvetsene nemam ale muzu je pri te nemoci citit. Nedavno jsem mel rymu a kasel, ale jen par dni. Porovnaval jsem to i s druhou stranou krku a nahmatal jsem neco podobneho, ale mnohem mensi je mozne ze bych mel jen jednu uzlinu zvetsenou teda jestli je to uzliny. Co si o to myslite ? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, ano,může se stát,že máte uzlinu zvětšenou jen na jedné straně. Zvětšené uzliny,či uzlina, může přetrvávat,i když rýma a kašel už odezněly. Pokud je uzlina pohyblivá proti spodině a ohraničená,není důvodu ke znepokojení,pravděpodobně sama zmizí.Pokud si nejste jist,praktický lékař nebo ORL specialista Vám určitě poradí. Mějte se hezky.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero zásad v prevenci zimních zranění
Články: Desatero zásad v prevenci zimních zranění
Patříte mezi milovníky...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x