Asi zánět kolene

Dobrý den paní doktorko, Mohla byste prosím vyřídit paní Markétě Mackové lékařce,že jestli na to koleno zatím můžu použít Olfen gel,je to na klouby apod. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Milý Víťo, Olfen gel použít můžeš, ale jestli se Ti během pár dnů neuleví, určitě na vyšetření zajdi.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x