Aslo

Dobrý den.Dcera ma 13 let.Před rokem dcera brala víc než rok antibiotika,protože měla velké hodnoty asla.Dneska pani doktorka předepsala opět antibiotika,protože dcera má zas hodnotu asla 890.Zajimalo by mě z čeho je to aslo tak vysoký,je vubec normální brat furt antibiotika?Nebo je lepší navštívit nejakého jiného lekaře??. Dcera posledních dva mesíce si stežuje na píchaní v oblasti hrudníku a žeber.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, musela bych znát podrobnou anamnézu onemocnění Vaší dcery a další laboratorní hodnoty. Nezdáb se mi příliš reálné, že by Vaše dcerka rok užívala antibiotika. Hodnoty ASLO přetrvávají delší dobu (až 12 měsíců) po akutním onemocnění. Pokud dceru píchá v oblasti žeber, jistě by měla bát vyšetřena - především by měla podstoupit EKG, rentgen plic a hrudníku. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: