Aslo

Dobrý deň už dva roky ma trápia bolesti kolien a aslo som mal na začiatku 800 a všetky ostatné krvné testi som mal v poriadku ,po vybraní krčných mandlí a preliečení mi kleslo okolo 300 ale bolesť kolien stále cítim, už som učinil rad vyšetrení bol som aj u ortopéda, reumatológa, imunológa kde mi nič nezistili poradte prosím :)

Odpověď odborníka:

Určit jen z hodnot ASLO, zda jsou bolesti způsobené ev. prodělanou revmatickou horečkou není bohužel možné. Měl byste všechny své nálezy, výsledky vyšetření a subjektivní obtíže konzultovat s ošetřujícím lékařem. Pokud dosud žádné vyšetření nepřineslo výsledky, doporučuji ještě punkci kloubu a vyšetření kloubní tekutiny, včetně přítomnosti na borelie.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: