Aslo

Velmi Vám pane doktore děkuji za rychlou informaci. Opravdu nic jiného nemají. Měla jsem streptokoka G xxx a v současné době mám v krku běžnou flóru. Jen to ASLo je 618, trošku stoupá a CRP 15, ale byla sjem anchlazená. Bohužel trpním panicku poruchou z časté únavy. Homeopatii jsem již navštívila, dostala jsem Lachesis CH15 a jen čekám až doberu antibiotika na přeléčení yersinie a hned je začnu brát. Máte s homeopatií nějaké zkušenosti? Ještě se zeptám ten streptokok G xxx, myslíte si, že s eměl přeléčit ihned nebo opravdu má streptokoka G v krki spousta lidí. Velmi děkuji a přeji krásnou neděli. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Zvýšené ASLO jjednoznačně hovoří pro to, že Vaše tělo se streptokokem někde ještě bojuje. V tomto případě by bylo vhodné streptokoka eliminovat... Spousta lidí má v krku spoustu breberek, záleží vždy individuálně na stavu, věku a obtížích pacienta, zdali daný "nález" léčit, či nikoli. Připomínám své doporučení stran životního stylu a obranyschopnosti z minulé odpovědi.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: