Aspirin 100

Dobrý den, jsem podruhé těhotná (11tt) a jako prevenci infarktu placenty, který jsem proděla s prvorozeným synem (poté akutní císařský řez), jsem dostala od MUDR. Aspirin 100 v dávkování 1x1 tabletu. Chtěla bych se zeptat na Váš názor, zda-li užívání tohoto léku nemůže způsobit větší škodu než užitek. Děkuji JM

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lék by Vám uškodit neměl. Nemyslím, si, že je vysloveně nutné užívat ho.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EEG
Články: EEG
EEG, elektroencefalografie...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: