Astenie

Dobry den.Lekar mi diagnostikoval neurocirkulacni astenii na zaklade buseni srdce v klidu.Jinak vse v poradku co se tyka srdce.Jine priznaky nemivam.Tyto priznaky jiz pres pul roku nemam,uplne to vymizelo.Ted mam problem s cukry kdyz snim neco hodne sladkeho tak me to strasne nabudi az je mi to velice neprijemne,jako kdyby me nekdo pichl adrenalin.Po cokolade tlak 134/108,1 panak 178/98.Drive jsem to nemivala.Lekarka se mi vysmala,ze to neni zadna nemoc.Cukrovku nemam.Kardiolog me vezme az za ctvrt roku na doporucenku.Muze to nejak souviset s tou astenii ci srdcem?A da se tato astenie uplne vylecit?Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po alkoholu se krevní tlak zvyšuje normálně. Prostě bych to neřešil, někteří lidé má zvýšenou energii po cukru, to mi přijde také normální. Neurocirkulační astenie se nedá zcela vyléčit, jedná se spíše o nastavení organismu než o nemoc. Je potřeba být psychicky v pohodě.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: