Astma

Dobrý den, mám 3letého syna. Pro časté obstrukční bronchitidy bere Ecobek 50mg,2vdechy denně. Nyní měl po třech měsících opět virové onemocnění, které mu spusní obstrukční potíže. Bere Ecobek 2xdenně 2 vdechy a k tomu Ventolin Inhaler N l00mcg 3xdenně 2 vdechy. Po třech dnech Ventolin vysazujeme. Celé tři dny se choval nevysvětlitelně. Měl agresivní náladu se vzteklým bezdůvodným řevem a to i ze spaní a velikou úzkost. Je možné, že na něj tak působil Ventolin? Jak předejít takovým potížím při dalším jeho používání? Bylo to opravdu velmi náročně zvladatelné období. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ventolin by toto způsobovat neměl. Doporučoval bych ale přesto konzultaci u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: