Astma

dobry den navstevuju alergolog. poradnu kde mi bylo zjisteno asthma bronchiale svuj problem jsem objevila tak ze mi busilo srdce pri namaze pri chuzi do schodu jenze jsem byla nyni na kontrole kdy jsem ji rikala ze to buseni mam porad a ona mi rekla ze potrebuje tedy nake vysetreni srdce kdy jsem ji rekla zeuz jsem byla vysetrena na holtr.vys. no a chci se zeptat muzu si sama sveho lekate pozadat o vys,?? take mam zvyseni cholesterel ale pry je to u alergiku normlni boji m se ze neco za nedbam to buseni srdce je porad ale cloveka nebavi litatporad po doktorech kdy pak na vas koukaji ja ze jste hypochndr. napisi vam co mam v zaveru od lekare :::asthma bronchiale casna precitlivelost na bezne alegreny ,hodnoty celkove IgE svedci pro atopii latance EBV,CMV,aHVS dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud pociťujete bušení srdce, jistě byste měla být vyšetřena kardiologem znovu a léčena. Tyto obtíže mohou být jak kardiálního, tak i psychického původu. Některé léky na astma nejsou vhodné u srdečních chorob, takže to vyšetření je zcela na místě. Vyšší cholesterol by se měl také zopakovat, konstatování, že to u astmatiků bývá, je skutečně nedostatečné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x