Astma

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dcera má 3roky a má alergologický nález nejspíš začinajicí astma dostala ecosal při kašli a ecobec na dlouhodobé použivání ted má zase zachvaty kašle ale jen při spánku ale takové se zvracením uvažuji nad tím že bych ji koupila inhlator na vincentku neuškodila bych ji tím jaky máte na to názor a ještě jedna věc má nárok od pojištovny na nějaký ozdravný pobyt

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dcerka užívá Ecobec déle jak 2-3 měsíce a kašel i tak přetrvává , bylo by vhodné dávku navýšit, ale je důležité léčbu konzultovat s Vaším alergologem který dcerku vyšetřuje. Vincentka je vhodný doplněk léčby. Na lázeňský pobyt má dcerka s diagnosou astmatu nárok, pojišťovna by ho měla uhradit.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: