Astma, mononukleóza, šelest na srdci

Dobrý den, je mi 14 let a už mám astma (bronchiale), mononukleozu, šelest na srdci, může to nějak ovlivnit můj život? Můžou mi doporučit někdy bronchiální laváž (bronchoskopem)? Kvůli průduškám? Děkuju, bojím se chodit bez spreje ven atd..

Odpověď odborníka:

Astma se v dnešní době dá již velmi úspěšně léčit, bronchiální laváž vám zcela jistě nehrozí - to se provádí např. při podezření na rakovinu za účelem odběru buněk. U astmatu se skutečně tato metoda nepoužívá. Mononukleosa není nic vážného, tu prodělalo spoustu lidí. Šelest na srdci může být jen růstový, který s věkem vymizí.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: