Asumate a placebo tablety

dobry den,,prosím Vás chtěla bych se zeptat,,,užívala jsem roky minisiston a nyní prechazím na ant.Asumate,,moje gyn. mě řekla že nemusím vůbec užívat placebo tablety,.,,a normal najet na 7denní pauzu tak jak jsem byla zvyklá u minisistonu,,prosím vá opravdu muže být tato antikoncepce užívána bez placebo tablet, nehrozí nejaké komplikace? mockrat dekuji za odpověd B.

Odpověď odborníka:

Hezký den Barbaro, řídila bych se s klidným svědomím radou vaší gynekoložky, nejsou mi známé žádné komplikace, které by mohly, nebo měly nastat, vynecháteli bílé tabletky, které neobsahují účinnou látku . S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: