Asymetrie levého boku, rehabilitace

Dobrý den,chtěla bych poprosit o váš názor.Dětská lékařka poslala dceru na vyšetření asymetrie levého boku,po vyšetření byla odeslána na rehabilitaci,10cvičení na záda v kolektivu a nosit v botě 1cm podpatěnku.Momentálně byla po pul roce na kontrole,je jí šestnáct a pul roku,nohu má o 1cm kratší,má cvičit,nosit podpatěnku a za rok na kontrolu.Prý roste do 18 let ,pak se stím nedá nic dělat.Je to dostačující?Bojím se,aby jsme něco nezanedbali a nepropásli.Děkuji pěkně za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Andreo. V období růstu není vhodné postupovat jinak, než Vám bylo doporučeno. Až se růst zastaví, konzultujte stav Vaší dcery s ortopedem, korektivní operace a prodloužení končetiny a tím i vyrovnání zřejmě skoliotické páteře je možné. Máte-li stále pochybnosti, můžete konzultovat paralelně s jiným lékařem. Věřím, že Vám řekne totéž.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x