Asymptomatická bakteriurie

Dobrý den, měla jsem asymptomatickou bakteriurii - střevní bakterie v moči bez příznaků. Zaléčeno antibiotiky, které jsem brala měsíc 3 tablety denně. Kontrolní kultivace byla v pořádku. Jenže já se bojim, že za čas budu mít asymptomatickou bakteriurii znovu. Když vyšla negativně kultivace, budu mít už navždy pokoj? Chci s partnerem mimčo a četla jsem na internetu, že asymptomatická bakteriurie je v těhotenství nebezpečná. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hodně žen má tuto bakteriurii. Mimo těhotenství ničemu nevadí. V těhotenství se léčí. Získat tuto infekci můžete kdykoliv

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: