Asymptomatická bakteriurie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může asymptomatická bakteriurie ( konkrétně střevní bakterie v moči) způsobit v těhotenství. Na internetu jsem četla, že může způsobit postižení plodu, je to pravda?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obvykle se léčí proto, aby došlo ke snížení rizika předčasného porodu a aby se dítě při porodu nenakazilo

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: