Atb

Dobry den beru. 9.den ospen 1500 na anginu.Vždy kdyz mela penicilin tak byla po něm i výrazně cítit moc..ale ted vubec.může to být problem?ze se třeba nevylučují tak jak by melo?dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Zápach moči závisí na více faktorech, na Vašem místě bych se neznepokojoval - pokud angína ustupuje, působí zřejmě Ospen dobře. Efekt léčby je dobré ověřit následným vyšetřením sedimentace červených krvinek a moči u praktického lékaře.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: