Atb

Včera jsem začala brát antibiotika Doxybene 100 kvůli alergickému štípnutí vosou. Antibiotika mám do pátku. Prosím Vás zajímalo by mě, jestli snižuje účinnost hormonální antikoncepce. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po dobu užívání Doxybene a ještě asi 2 dny poté je snížená účinnost hormonální antikoncepce.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: