Atb a antikoncepce

Užívám ha Feminegi. Ve čtvrek 4.8. jsem na zánět moč. cest dostala ATB Gyrablock 400 a na mykózu Macmiror complex. Chci se zeptat, zda je má ha oslabená a mám se i jinak chránit, nebo ne. Děkuji, Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Užívání Gyrablocku a Macmiroru by účinek HAK neměl snižovat. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: