Atb a atk

Dobrý den,kvůli zánětu močového měchýře jsem užívala antibiotika - Nitrofurantoin. Ráda bych se zeptala, zda i po ukončení užívání mohou mít tyto léky vliv na účinek antikoncepce(Harmonet) a pokud ano, jak dlouho?Předem děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Po skončení užívání žádný negativní efekt na antikoncepci nemají.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: