Atb a plánované těhotenství

Byla jsem na plicním u lékaře a bylo mi zjištěno, že mám akutní bronchitidu.Jinak rentgen plic byl v pořádku.Byly mi nasazeny antibiotika. Chtěla jsem se zeptat,jestli to nějak neohrozí plod miminka, když se a přítem snažíme o miminko, ale ještě těhotná nejsem. Ale kdybych náhodou byla,tak jestli to neohrožuje miminko ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bohužel neuvádíte název ATB. Každopádně nemusíte mít obavy, prvních 14 dní těhotenství platí pravidlo " všechno nebo nic" ( buď embryo zanikne, nebo jsou málo poškozené nediferencované embryonální buňky nahrazeny zdravými). S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: