Atb a slunce

Dobrý den mam angínu a dostala jsem antibiotika ospen 1500 v následujících dnech ma byt hezky. Slyšela jsem ze s antibiotiky nesmim na slunce, proc a co se muze stát? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní/slečno Jano, výrobce neuvádí žádný výskyt nežádoucí reakce v důsledku oslunění při současném užívání Ospenu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: