Atb+antikoncepce

dobrý den, mám dotaz měla jsem pohlavní styk a hned druhý den ráno jsem začala brát V-Penicilin. Mohu být těhotná, nyní vím, že se mám do konce cyklu chránit i jinak než HA (beru Logest), mám problém v tom, že nesmím otěhotnět a nyní se bojím, příbalový leták jsem si přečetla až nyní. Logest užívám z nového platíčka 1 týden.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy antibiotika nesnižují účinek antikoncepce jen některá,například proti TBC,penicilinu se to netýkká. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: