Atb nolicin

Dobrý den paní doktorko, mám zánět močových cest a protože se projevil včera (státní svátek), moje doktorka neordinovala a musela jsem na pohotovost. Pan doktor mi dal antibiotika Nolicin, ovšem zapomněla jsem se zeptat - beru totiž léky proti oteklým nohám Glyvenol - musím je po dobu braní ATB vysadit, nebo se nemohou navzájem ovlivnit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete je užívat společně.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nervy
Články: Nervy
Nervová soustava slouží k...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: