Atb vs sport

Dobrý den, asi pred měsícem mě kouslo klíště do lýtka, udelala se mi červená tečka a kolem ní červené kolo. V krvi mi bylo nalezeno, ze mam boreliozu a muj prakticky lékař mi predepsal ATB Doxyhexal 200 mg na 30 dní. Jelikož se potřebuju fyzicky připravovat na přijímací zkoušky na vysokou školu ( Běh 3000 m, plávani 100 m, leh sedy atd) ,tak se chci zeptat, jestli to něčemu vadí, kdyz beru ty ATB. Žádné jiné příznaky boreliozy jsem nemel, kromě toho fleku a cítím se zdráv. Mockrát děkuji za odpověď. Hezky den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, co borelioza dokáže, pokud se jí nepodaří zničit v akutní fázi a infekce přejde do chronické fáze, doporučuji odpočívat a v žádném případe imunitní systém nezatěžovat fyzickou aktivitou. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
jak to dopadlo? | Od: PAVEL | 24.7.2015 15:27
Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak léčba pokračovala? Mám stejný problém, jen ještě nemám potvrzené testy a živím se sportem..Děkuji.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: