Atbiotika s antikoncepcí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho bych měla používat náhradní ochranu, když beru antibiotika(amoksiklav). Novou aktivní pilulku z nového balení antikoncepce si beru den po dobrání antibiotik. Měla bych tedy určitě používat jiný druh ochrany? A po jak dlouhou dobu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Amoksiklav nesníží účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: