Aterom na spánku

Na spánku se mi udělala boulička, na chirurgii mi paní doktorka řekla, že to může být aterom, ale nemá ohraničené ložisko, takže mi ho nařízla a měla jsem tam drén. Po měsíci se mi opět místo naplnilo hnisem a postup paní doktorky se opakoval. Ráda bych se tohoto problému nadobro zbavila. Není možný jiný postup?

Odpověď odborníka:

Jitko, pokud je ale ložisko neohraničené, těžko se bude celé vyřezávat a proto se předpokládá, že se bude tvořit hnis dále...
Zkuste konzultovat váš problém s jiným chirurgem, co lékař to názor a třeba jiný specialista vymyslí pro Vás vhodné řešení.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x