Atidepresiva a těhoteství

dobrý den beru antidepresiva citalec a chtěla jsem se zeptat jestli ho můžu brát i během celého těhoteství, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Bezpečnost užívání Citalecu v těhotenství nebyla dosud ověřena. Proto by se měl během těhotenství užívat opatrně a pouze v případě, že jeho přínos pro matku převáží nad jakýmkoliv nebezpečím pro plod. Poraďte se proto se svým lékařem, který zná Vás aktuální zdravotní stav. Herzký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: