Atk

Dobry den, mohu brat antikoncepci Belara treba 2 platicka v kuse bez prestavky a udelat pauzu az potom nebo to u tehle nejde? A ma lék Unidrox nejaky vliv na tuto antikoncepci? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Belaru můžete užívat kontinuálně, s vynecháváním pauzy mezi platíčky. Unidrox účinek na antikoncepci nemá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: