Atnikoncepce a migreny

Dobrý den Jaká je jiná možnost brát antikoncepci nepřibrat a nemít migrénu?Dříve jsem brala cilest.Neurolog mě řekl že mám přestat brát antikoncepci a nebudu mít migrénu a že nebudu tloustnout.Asi tak tři měsíce beru lindynette 20,migrénu mám.Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Maky! Zkusil bych poslechnout neurologa. Když nezabere vysazení HAK (jsou i jiné metody, zkuste třeba pesar), doporučuji konsultovat lékaře celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: