Atopický ekzém

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala, zda je možné v době těhotenství (14. týden) používat přípravek Belogent? Od dětství trpím atopickým ekzémem a v posledních letech mě nejvíce trápí ekzém na rukou. Teď se mi ekzém dost zhoršil, prsty mám suché, částečně rozpraskané, bolavé a velmi to svědí. Paní doktorka mi předepsala Belogent mast (prý tam mám zánět) s tím, že ho má používat tak 3 dny. Myslíte, že je to vhodné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, Belogent v tomto období těhotenství na malé plochy, jako jsou ruce, použít můžete.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: