Atopický ekzém a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. když jsem v jiným stavu (9tt) a mam atopický ekzém (od puberry) tak jestli to bude mít i mimčo a hlavně jestli si můžu vzít prášek proti svědění (Xyzal). Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost výskytu ekzému u dítěte v případě postižení jednoho rodiče je 60 %, mají-li ekzém oba rodiče, je tato pravděpodobnost až 81 %.,co se týče nejvhodnější léčby v graviditě,konsultujte svého dermatologa. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: