Atopický ekzém na obličeji

Asi před 3 mesíci mi doktorka předepsala atb Minervu na silné akné na zádech s tím, že se mi do 2 mesíců zlepší. Musím říct, že na zádech opravdu vymizelo, ale obličej se mi velice zhoršil. Je možné, že atb pusobí jen na záda a na obličej ne? Nejsem si jistá, zda-li ty pupínky, které se mi neustále tvoří zejména na bradě, pod nosem a mezi očima, neni atopický ekzém, jelikož s ním mám také problémy a tyto pupínky jsou nekdy vystouplé a cervené, kůže také začevenalá a pupínky sou malinké, povrchové s bílou špičkou. Obličej si mažu krémem Cannaderm Exema, na začervenání mi to myslím pomohlo, ale pupínky se tvoří stále. Mám lehlé akné i na líčkách, a to jsem si jistá že akné je, ale atb nepůsobí. Je nějaký krém, který by mi mohl pomoci? Na internetu jsem se dočetla dobré recenze na A-derma exomega a Atoderm pp anti-recidive. Jaký na to máte názor? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den , bohužel názor na Vaše problémy nemám , protože Vás nevidím. A-derma je výborná kosmetika ale není to lék. Proto navštivte dermatologa k léčbě projevů ve Vašem obličeji. ATC totiž všechny potíže neřeší .

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: