Atroskopi kotníku po úrazu

Dobrý den. Měl jsem vážný úraz kotníku ( tříštivá zlomenina hlezenního kloubu, 6 šroubů) . Od operace už je to 2 a půl roku a pan doktor mluvil do budoucna o artroskopii. Mám omezený pohyb (kotník je o polovinu větší než neporaněný) a občasné bolesti, tak by mne zajímalo jaké může mít artroskopie účinky na pohyblivost a bolest. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Artroskopie má diagnostický charakter a může zjistit stav kloubní výstelky, případně poúrazové změny v hleznu a může odstranit případné nerovnosti kloiubu, shaving. Je to přínosná metoda k léčbě poúrazových stavfů.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: