Audio vyšetření a těhotenství

Dobrý den. 2 měsíci slyším jakoby bzučení v pravém uchu a to při klidu - večer, když usínám. Dnes jsem byla u Dr., která mě objednala na audio vyšetření. Jsem v počáteční fázi těhu, mohu toto vyšetření podstoupit? Nevá negativní vliv na těhu? U p. Dr. dělá sestru má sestřenice, tak jsem hned nechtěla oznamovat mé těhotenstí. Děkuji Simona

Odpověď odborníka:

Audiometrické vyšetření Vaše těhotenství neohrozí,nemějte obavy.Stejně tak jako vyšetření tympanometrické,které se na ORL také často provádí,vyšetření nosních dutin prosvícením nebo
vyšetření uší,nosu a hrdla optikou.

Mějte se hezky.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: