Augmentace

Dobrý den, paní doktorko, zajímalo by mne, zda po augmentaci prsou nehrozí zvýšená kancerogenní rizika? Existují nějaké studie? děkuji za Vaši odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dotaz je spíš na plastického chirurga. Jinak určitě by si nikdo nedovolil používat kancerogenní implantát. Pokud půjdete na normální klinické pracoviště, nemusíte se bát. Zdravím, kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: