Augmentace

Dobrý den už dlouho uvažuji o augmentaci, vše na toto téma mám načtené a proto nevím zda je vhodné podstoupit tuto operaci, když trpím na chronické vaginální mykózy. Mám ji každý měsíc. Po ATB je to šílené. Mohla bych kvůli tomu mít pooperační komplikace? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je vhodné, když je organismus v době operace zcela zdráv a bez infece v těle, proto bych doporučil kauzální řešení Vašeho problému s mykozou a následně řešit operaci prsů...riziko komplikací ve smyslu infekce zde je i když je minimální.... S pozdravem.... Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: