Augmentace poprsí po atb

Dobrý den, 29.8.15 jsem měla klíště, po cca 3-4 týdnech se mi udělal flek, šla jsem k lékaři, dostala ATB na 20 dní DOXYHEXAL 200mg 1xdenně(výsledky krve na Borelku stále ještěn nemám) a mám plánovanou operaci na 8.12.15. Tedy měsíc a den po dobrání ATB. Chtěla bych vědět zda-li můžu plánovaný výkon podstoupit i za předpokladu, že nebudu mít kontrolní výsledky na boreliozu. Flek po klíštěti po nasazení ATB asi 4tý den zmizel i veškeré další příznaky jako únava, bolest kloubů apod také. Děkuji K.

Odpověď odborníka:

Po přeléčení borreliosy jsou kontrolní odběry zbytečné. Přeléčená infekce na operaci nemá žádný vliv, takže z tohoto hlediska výkon podstoupit můžete.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: